2024-04-05
今日入左东涌逸东邨陪长辈饮茶,顺便买面包和曲奇饼俾佢听日做早餐或者下午茶。fresh fresh出名麻糬波波,超多口味。我听过唔少人赞呢间麻糬好出色,性价比高,决定买多少少俾埋母亲大人和自己😆🌟#贝果叮热食,淡淡黑松露香气,口感松软带点烟韧,仲有我妈最爱的紫薯口味,正。🌟# QQ 球 (2 粒装)三家人要左唔同口味的麻糬波波,朱古力,紫薯和原味,一次过满足唔同朋友的口味!大大只,Q弹软糯好食。🌟#开心果糯米池必试!皮落香软,馅料好丰富,最重要系好好食,可惜买得唔多,我要晒🤣🌟#曲奇礼盒 人气商品之一,一盒有不同口味,味道随机,我个盒有朱古力、抹茶、伯爵茶、芝士味道,曲奇松脆,搭配烟烟韧韧既麻糬,双重口感完美搭配,味道亦好突出,岩晒屋企人。🌟#袋装包: 紫薯、绿茶、朱古力、小红莓大推!性价比高,一袋有5个,份量十足,仲有馅和麻糬,超好味!🌟#咖啡抱着一试心态,想不到有惊喜,香浓顺口,咖啡味芳香,几好饮,个樽仲可以循环再用。店内有好多精美西饼,甜点款式众多,好适合团体或者派对,见到啲蛋糕好靓,庆祝生日又可以试吓。
🌟#贝果
🌟# QQ 球 (2 粒装)
🌟#开心果糯米池
🌟#曲奇礼盒
🌟#袋装包: 紫薯、绿茶、朱古力、小红莓
🌟#咖啡