2022-08-16 2079 浏览
一段日子冇去科学园,原来而家已经有好多唔同特色嘅舖头进驻,呢间店所处嘅地方比较清幽,外面对住一片草地,感觉好chill,收工过嚟真系好舒服叫左杯lodon pride先,其实出面落紧小雨,不过个环境咁舒服,喺窗口位望出去真系几写意后来越来越大,店员都好细心咁样请我哋坐返向店面果一边,然后慢慢拉返起一个玻璃门,又有另一种感觉QR code落单好方便,可以同店员讲即上定来齐。先来一个威灵顿牛柳,要预30分钟,所以叫住纽约芝士汁大虾意大利烩饭先。整开之后发现虾比想像中大,煮得刚好唔太干,个饭非常赞!每一口都俾芝士包围住,系幸福嘅味道(有心机嘅人可以乘机用2只虾轻松整个心❤氹下女仔)我地就算啦,虾好方便切,非常好。食食下威灵顿牛柳就嚟到喇,表面上睇唔系好大,实际上系几厚身,而且会上咗焗薯,非常之健康一人一半之后,大家食咗一部份已经开始觉得饱饱地,肉质几软熟,外皮亦都有适度嘅酥脆,配菜我哋都食晒,好欣赏呢度嘅食品都唔会太过咸,可以享受到食物嘅原味甜品方面,呢度嘅选择唔算多,我谂咁都代表着余下嘅选择都系令人有信心嘅,我哋选择左自家制苹果批雪糕喺上面般溶化嘅状态同软林林嘅苹果非常之夹,底好松化,并唔

QR code落单好方便,可以同店员讲即上定来齐。

(有心机嘅人可以乘机用2只虾轻松整个心❤氹下女仔
)我地就算啦,虾好方便切,非常好。

自家制苹果批

雪糕喺上面般溶化嘅状态同软林林嘅苹果非常之夹,底好松化,并唔会好似出面咁甜,苹果嘅味道香味亦都仲保留到,分量亦都非常之适合大家分享。

呢间舖头好适合同朋友一齐聚会,希望有机会多啲人嚟坐大枱叫多唔同食物一齐share。
  • 自家制苹果批
  • 纽约芝士汁大虾意大利烩饭