2021-10-25 508 浏览
依家OPENRICE有外卖自取优惠 满$45减$15 (优惠码: EAT15) 不过好似每日都有限额要早啲预先揿定先用到附近嘅咁多食店入面我拣咗帮衬呢间车仔面原因系我见到佢哋无论系粉面嘅种类同埋𩠌菜方面都比一般嘅车仔面店多好多选择价钱又抵 用埋券系超级抵 四个𩠌加埋红豆冰分汤外卖攞走都只系$30❗️暂时食咗两次,第一次拣咗牛肚鱼皮饺通菜配佢哋𠮶个皇牌金xx汤小辣濑粉,比我想像中辣,后来我发现牛腩汤系最好味嘅通菜唔知系咪唔当造好大条好老唔系太新鲜,我谂夏天先好再叫通菜。极力推介牛肚同鸭肾❗️首先讲咗牛肚先,好香好好味 份量都算多 食极都好似仲有几条 好淋 切成幼条几好咬。鸭肾啲味道应该算系咁多种𩠌入边比较浓,不过冇𠮶啲内脏味 卤水味几岀 唔会太过硬 恰到好处嚟紧打算试埋牛腩萝卜杯红豆冰都几有诚意 有颗粒感 感觉上系自己煲嘅 重点系只需要加$3 而且叫佢少冰真系有少到唔似出面啲茶餐厅虽然未叫做劲好味 不过依家出面好难揾一啲真材实料嘅红豆冰 同埋绝对冇罐头𠮶啲咁甜 好似会糖尿病咁。服务态度方面 车仔面𠮶边个女仔都几Nice几有礼貌 不过唔知佢使唔使负责冲嘢饮 因为佢搽咗蓝色嘅指甲油应该都有啲人会

附近嘅咁多食店入面我拣咗帮衬呢间车仔面

嚟紧打算试埋牛腩萝卜

红豆冰

服务态度方面 车仔面𠮶边个女仔都几Nice几有礼貌 不过唔知佢使唔使负责冲嘢饮 因为佢搽咗蓝色嘅指甲油应该都有啲人会介意。

总结就系一日有呢一张券喺度我都会系咁食😂

外卖自取