之前食过呢间日式料理餐厅觉得唔错😋,呢日又再同朋友嚟encore。餐厅装潢好日风🎏,十足十去咗日本🇯🇵咁!! 最吸睛位置一定系坐bar枱,一边望住师傅整寿司🍣,一边叹住美食,几爽皮~·餐厅最近仲推出咗优惠✨,指定菜式以低至半价就食到,好抵👍🏻!·♡ 12贯炙烧寿司御膳 HKD$238呢个set附有沙律🥗、味噌汤🥣、茶碗蒸🥚,12件寿司🍣会因应当天供应而有少许不同,当日食咗北海道帆立贝、墨鱼🦑、三文鱼、吞拿鱼酱油渍、赤虾🦐、三文鱼籽、海胆😍、招牌玉子、两件太卷等等(有啲食咗都唔知咩鱼😆),炙烧后嘅寿食充满鱼油香😚;而茶碗蒸嘅蒸蛋都要一赞,入面啖啖蟹肉、虾肉,好足料😋。·♡ 江户前丼 HKD$128丼饭set附有沙律及味噌汤,丼饭面头铺有不同刺身🤩,包括 三文鱼🐟、吞拿鱼、赤虾🦐、鱿鱼、油甘鱼🐠、招牌玉子🥚等;个人特别喜欢这里的赤醋饭🤤,用上珍珠米粒粒分明,赤醋饭唔洗沾酱油已经带点醋酸咸香味,yummy😋!!·♡ 岩蚝(北海道) HKD$68(7折)蚝身🦪都几大,肉质肥美饱满,食落口感creamy🥰,配上酸汁更感突出鲜味,宜家食仲有7折优惠🤩,好抵!·📍鮨乐大角咀海泓道1号奥海城3期

♡ 12贯炙烧寿司御膳 HKD$238

而茶碗蒸嘅蒸蛋都要一赞,入面啖啖蟹肉、虾肉,好足料😋。
♡ 江户前丼 HKD$128

♡ 岩蚝(北海道) HKD$68(7折)

蚝身🦪都几大,肉质肥美饱满,食落口感creamy🥰,
配上酸汁更感突出鲜味,宜家食仲有7折优惠🤩,好抵!
📍鮨乐
大角咀海泓道1号奥海城3期地下G23号舖
2024-03-24
午餐
  • 岩蚝(北海道)