2023-11-17
今日好天气去下郊游,见呢间餐厅环境唔错,经过就入左黎试下越南菜简左坐出面,食埋个靓景店员好好会推介同介绍餐牌 好nice叫左个柚子鲜虾沙律个汁好好味食完一啖又一啖,超级推介!花生好香+埋啲柚子酸甜醒胃叫左个顺化黑豚猪腩肉浓虾汤粉,我地转左河粉,因为可以索汁食更加正一黎到比碗野惊艳到超级大碗 有两只手掌咁大,非常适合2个人share食虾汤好香甜同埋浓郁会忍唔住系咁饮仲超级足料,啲蚬大只鲜甜,好推介呢个粉,性价比好高lunch仲可以优惠价加配野饮,叫左个冻椰子咖啡超大杯有椰味得黎又唔会抢左咖啡味,劲正另外再散叫左个椰青,唔错唔错~芒果软壳蟹米纸卷,出面个米纸烟烟unun,加埋入面炸到好脆嘅软壳蟹,仲有好爽脆嘅沙律菜,旧芒果又可以refreshing返成件事,口感层次丰富,仲好好味仲大大旧,不得了下次去开大美督一定返黎再回味整体性价比都好高
下次去开大美督一定返黎再回味整体性价比都好高