2019-06-13
朋友见到Yahoo团购, 千贺水产之鲜锅道场晚市6小时火锅放题$188, 表示有兴趣😎通常位于酒店嘅餐厅, 总感觉质素有保证, 所以一行4️⃣人去左试下😆-🚶🏻♀️位置方便, 位于Times Square后面, 智选假日酒店3楼~~-💲价钱方面, 虽然已经比左$188, 但细则有写要比附加费, 晚市加$88, 星期五/六/日/公众假期及其前夕再加$30我系星期二晚去, 所以总共系$276 一个人💁🏻♀️-6️⃣小时放题由5:30pm开始计, 无论几点入座, 总之last order 11:00pm📢👬👭👫一大班人食饭的话, 唔洗等齐人先入座或入座就开始计时, 可以坐住入去等, 未齐人开炉都可以食住熟食先👍🏻-🍣刺身盛合不过不失♨️汤底拣左泰式椰子鸡汤底, 依个汤底一定要叫全锅, 唔可以鸳鸯锅, 个汤底十分普通, 亦睇唔出足料, 只系一个普通用黎涮野食嘅汤加左d 椰子蕃茄菇🙄🦐海鲜盛合有鲍鱼、蚬、大蚌、扇贝、虾等等, 全部都够新鲜, 海鲜款式多, 搭够返个不足嘅汤底😂🥩极上手切安格斯牛颈脊如果厚切返d会有咬口d好味d~~🤩最惊喜最特别系有虫草花, 加分🙌🏻🥤饮品选择多, 啤酒都系任饮, 我见有唔少
我系星期二晚去, 所以总共系$276 一个人💁🏻♀️
🍣刺身盛合不过不失
🥩极上手切安格斯牛颈脊如果厚切返d会有咬口d好味d~~
🤩最惊喜最特别系有虫草花, 加分🙌🏻
🥤饮品选择多, 啤酒都系任饮, 我见有唔少枱都系打完边炉慢慢坐下饮下野倾计😌
💁🏻♀️整体黎讲以$276依个价钱, 环境几好, 坐得舒服, 食物选择多质素亦唔错, 真系抵!