2017-03-31
食放题, 识食一定去兆万食. 工作辛苦左一轮, 系时候食一餐劲报答自己 难得今日day off, 一于出旺角食放题.想食午市放题先发现选择唔系真系咁多, 一见到八幡屋有十二点至三点时段, 紧系立即出发啦一去到门口, 见到午市都唔少人食紧午餐, 多人食通常冇咩伏啦, 咁就放心入去食去到门口, 超有礼貌, 劲怏带我去坐左沙发窗口位, 重介绍左几种今日推介一开始叫左少少前菜开下胃, 再叫左少少刺身. 上菜超有效率, 唔会拖时间. 刺身一上到黎, 超吸引!!!!!! 三文鱼厚切又新鲜, 正正正!!!!! 荣螺又甜又爽口, 一定要试下再叫左两个软壳蟹手卷, 软壳蟹好脆, 紫菜唔食软, 一定唔系事先做定之后叫左烧品, 牛舌超正, 烧得香又唔食老, 一口一块, size刚刚好最后last order叫左冻乌冬, 本身觉得应该冇咩特别, 只系想过下口忍. 点之超正, 乌冬好qq, 汁又唔会太咸, 咩都要试下, 唔好觉得放题食乌冬唔抵, 佢地做得非常有水准!!!!!$158一位, 绝对本靓正
$158一位, 绝对本靓正