2018-01-06
呢几年都帮衬过好多次大闸蟹放题, 蟹既质素都OK, 每次都食到12只以上, 我食中间Size, 4両几, 埋单一人三百几, 除返开蟹既成本, 唔洗自己煮,仲有其他野食, 都几抵,最紧要系唔洗烦最近见佢有个$58羊腩煲放题, 好似几抵, 妈咪又钟意食羊, 所以就带佢试下一坐低1分钟到就上左个煲, 真系要俾个like佢, 因为行左成日好肚饿味道都唔错系咸左少少, 店员姐姐好好人帮我地倒左少少汁加返啲水,羊腩好林,我觉得好正, 妈咪就唔钟意太林,个个人口味唔同,煲底有菜同萝卜, 唔洗净食肉咁Dry, 不过就无得追加, 只能追加羊羊就加左3次, 散叫左一份生菜 $25 再加个乌冬 好似$8 (咁上下,唔系好记得清楚) 开头仲以为羊腩煲咁平其他野会好贵, 啲火锅配料都算街坊价,饮品就另计, 价钱都好合理, 汽水$8-$9咁上下啦, 埋单$206(全单) 性价比高 会再去帮衬!
我食中间Size, 4両几, 埋单一人三百几,
羊腩好林,我觉得好正, 妈咪就唔钟意太林,个个人口味唔同,
开头仲以为羊腩煲咁平其他野会好贵, 啲火锅配料都算街坊价,
饮品就另计, 价钱都好合理, 汽水$8-$9咁上下啦,
埋单$206(全单) 性价比高 会再去帮衬!