2018-04-10 1730 浏览
今次嚟左呢间餐厅食semi buffet brunch,因为见到佢个view好似好正,1pm左右去到,一去到就见到个靓海景 (佢个天台景仲靓) 😍食物方面,首先有5款主菜俾你拣,另外有超过20款前菜同甜品嘅 buffet bar 无限任食,不断refill 😋餐厅经理不断同客人介绍每道菜,又keep住睇下客人有咩需要,好细心!重点推介嘅前菜就系Parma ham 同French toast!!  Parma ham 每次一拎出黎就好快被清唒!哈哈!仲有麻酱豆腐!最特别嘅系佢仲有冻汤同热汤!有粒粒蘑菇喺个底架!食到咁上下,期待已久嘅main course终于出场。我地分别叫左个海虾香草茄汁意大利粉同埋安格斯肉眼伴大虾配蘑菇忌廉汁。个肉眼扒都唔错,不过略嫌有少少过熟,但系整体都好好味。个意大利粉就系成个brunch最惊喜!! 啲意粉煮得啱啱好!系al dente呀!! 个sauce又好味!超级推介!食完饭仲可以上埋天台望埋佢个靓景!咁嘅价钱有咁嘅食物同服务真系超值呀!

2018-04-07