1K
2021-10-08 49 浏览
朋友话大角咀有间餐厅, 望落招牌有种好和谐的感觉, 想试! 🐥自选酱料酥炸鸡翼, 有4款酱, 包括: 咸蛋王酱、柚子蜜、明太子、松露忌廉芝士酱 $68 ~ 选味道方面觉得有点困难, 每个味都好想试🤤! 如果有个拼盘就好喇! 最终经店员推介选定咸蛋王酱! 🤤唔油腻, 满满咸蛋香, 好邪恶! 鸡翼正常 Size, 有6只之多! 🍕巴马火腿芝士薄饼 $108 ~ 手功薄饼有惊喜, 饼底够薄够脆, 每小片都有火腿🥓, 咸咸香香, 配以较浓味火箭菜, 估唔到原来都几夹! 💁‍♀️店舖限定: 西班牙海鲜炒饭 $168 ~ 好多海鲜! 青口、🦐大虾、🐙八爪鱼、蚬、珍珠带子等…料多过饭🤣😂! 以葡国肠同炒, 好香! 西班牙炒饭与港式炒饭不同, 唔会粒粒分明, 所幸亦唔会太湿, 赞! 🚅奥运站C5出口, 经过商场落到地面, 直行过马路, 行前一个街口就转左就到, 好易揾! 餐厅内里好多搅鬼画作, 记得欣赏下!
朋友话大角咀有间餐厅, 望落招牌有种好和谐的感觉, 想试!