2021-12-21 25 浏览
【Burger Lab】性价比几高既Burger👀👀 足料之余又抵食😍佢哋有分单嗌或者跟set🍔 ,跟set加$32 就可以有枝Bless cold pressed juice同薯条一份🍟特级牛肉汉堡 💰💲88呢个汉堡真系超级大个😳 同friend share嚟食真系完全无从入手😂 最后要拆件先Ko到佢( ´▽`)汉堡好香牛肉味,煎到表面微微脆口之余仲锁到啲肉汁,仲有流心蛋超正(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)烤猪颈肉汉堡 💰💲63呢个汉堡系烤猪颈肉再配埋菠萝馅🍍 但猪颈肉就令我地有少少失望啦,因为佢系劲薄既烤肉片而唔系真系一大块猪颈肉。再加上佢个菠萝好大块同juicy抢晒啲味,喧宾夺主咗😂 整体味道其实唔错既,但猪颈肉嘅肉质就差咁啲🥲另外薯条可以拣蕃薯薯条🍠或者普通薯条,我哋各要咗一款👀 蕃薯薯条甜甜地再加比较少食到,略胜一筹🤣🙈
【Burger Lab】

性价比几高既Burger👀👀 足料之余又抵食😍