2022-08-31 40 浏览
太座返将军澳娘家小聚,晚饭时间当然要揾嘢食,姨仔提议不如去海傍,佢话除咗Donki都开咗好多食店!呢区D楼都几靓,又可以望到海,自成一角,原来真系多咗好多嘢食,太座话不如试吓呢间花乐!坐低职员就介绍而家做紧优惠,星期一至五指定寿司同刺身做半价,睇吓价钱又抵食㖞,三文鱼寿司都系8蚊一件!我地梗系唔放过啦,叫咗赤身、深海池鱼腐皮等等寿司,最特别系原条穴子寿司,其实系星鳗,同食开嘅鳗鱼差不多,但比较细条!另外仲叫咗我喜欢嘅山葵八爪鱼军舰同蟹籽军舰!刺身当然叫咗三文鱼4切,仲有甜虾4本,都几鲜味 ,唔错!“冲绳炸鸡”炸得唔错,外面脆脆入面juicy!“吉列炸蠓伴黑松露酱”非常好味嘅配搭,又估唔到两样咁夹,必试!“七味酱油烧鸡骨肠”呢个又系第一次食,口感特别,见仁见智,我就麻麻但太座好钟意!“泡菜黑豚肉石锅饭”非常惹味嘅铜饭,食得再饱都会一啖一啖咁食!强烈推介嘅系“安格斯牛肉锅”,用寿喜烧汤底非常清甜,有𦘦菜、金菇、冬菇,吸收哂D汤,所以份外好味,牛肉唔少,肉味浓郁,再沾埋鸡蛋食,滑嘟嘟,一流!
坐低职员就介绍而家做紧优惠,星期一至五指定寿司刺身做半价,睇吓价钱又抵食㖞,三文鱼寿司都系8蚊一件
“冲绳炸鸡”炸得唔错,外面脆脆入面juicy!

泡菜黑豚肉石锅饭
吉列炸蠓伴黑松露酱