2023-05-18
👩🏻🍳 BBQ菠萝牛肉堡🍍🍔人气嘉宝汉堡❗性价比高❗终于食到嘉宝汉堡啦😍搬左新店大间左好多,缩短左排队时间,可以慢慢堂食叹Burger😗👷🏻♀️戴番个头盔,我哋唔系专业foodie,纯粹个人主观分享🙏🏻——————————————————————————🍴 嘉宝汉堡📍尖沙咀宝勒巷9-11号和益中心地下——————————————————————————💁🏻♀️主观记录(记录下自己食咗啲咩落肚🤪)C3) BBQ菠萝鸡扒堡 $40肉类选择好弹性,可以转牛/猪,今次转左牛肉堡+$16 升级套餐,可以配一款小食同饮品,拣左薯格同CC Lemon👉🏻成个Burger好厚,女仔一啖系咬唔哂🤣👉🏻 Burger里面有菠萝、牛肉堡、生菜同影唔到嘅蕃茄🍅👉🏻面包系偏干同脆,唔系软面包👉🏻牛肉堡好厚,有肉汁但未去到爆汁,而牛肉味唔系好劲👉🏻酱汁甜酸度啱啱好,加埋酸酸甜甜厚切菠萝好正🤤👉🏻薯格啱啱炸好,冇可能唔好食🤫👉🏻埋单$56真系性格比好高,系其他舖头好多时都差唔多要$100🤩_____💡钟意我哋嘅分享,记得:❤️Like💬Comment🔖Save📲Share_____
人气嘉宝汉堡❗性价比高❗
——————————————————————————
🍴 嘉宝汉堡
📍尖沙咀宝勒巷9-11号和益中心地下
——————————————————————————
💁🏻♀️主观记录(记录下自己食咗啲咩落肚🤪)
C3) BBQ菠萝鸡扒堡 $40
肉类选择好弹性,可以转牛/猪,今次转左牛肉堡
👉🏻成个Burger好厚,女仔一啖系咬唔哂🤣
👉🏻 Burger里面有菠萝、牛肉堡、生菜同影唔到嘅蕃茄🍅
👉🏻面包系偏干同脆,唔系软面包
👉🏻牛肉堡好厚,有肉汁但未去到爆汁,而牛肉味唔系好劲
👉🏻酱汁甜酸度啱啱好,加埋酸酸甜甜厚切菠萝好正🤤
👉🏻薯格啱啱炸好,冇可能唔好食🤫
_____
💡钟意我哋嘅分享,记得:
❤️Like
💬Comment