2023-06-24 420 浏览
住喺大角咀附近,平时每逢午市晚市经过都会有非常多人在排队,适逢有日下午经过发现唔洗排队入去都有好多空位, 就试一试这间餐厅。 餐厅入边装修唔错,但系位置都比较窄。 我哋嗌咗招牌嘅卤排骨便当同埋手撕鸡便当, 大概5分钟到就已经送到。 手撕鸡个份量都正正常常,但系个排骨嚟到𠮶阵我同个friend都吓咗一跳,因为真系有成块面咁大。 便当入边都有其他菜粉丝 豆腐咁样,仲可以同佢讲要多汁同埋多饭。但系我哋好后悔叫咗多饭多汁,因为真系大份都两个男人都食唔晒。 排骨嘅味道都唔错, 唔会话重口味, 口感炸得几好。 炸排骨仲有三种调味粉可以拣。 至于手撕鸡便当味道比较一般, 如果第一次去都系建议食返啲炸嘢,不过都依然系好大份。 同埋建议晏昼三四点去肯定唔使排队。
2023-06-23
  • 招牌卤排骨便当