2024-02-19 375 浏览
今日系荃湾做完野,同同事行过荃湾广场,就谂住大家食埋野先走,上网见有人赞过三希楼,而我地又中意食中菜,就即兴去左食😬😬鲜虾腐皮卷🤞🏻馅料多,腐皮炸得啱啱好,吾会咬落成口油,虾肉劲多😘足料腐皮卷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻烤椒桂花蚌🤞🏻烤完个蚌更香,有种炭烤嘅感觉,蚌嘅口感爽口弹牙,完全吾系另外个啲扯吾开嘅,加上佢烤埋嘅椒,更有另一番风味呀😜😜😜烧卖皇🤞🏻大大粒嘅烧卖,啖啖肉,有原粒嘅虾肉😍好好好食呀😋我劲中意食烧卖,真系一啖爱上😍蒜香鲜虾春卷🤞🏻真系有蒜香味🥹第一次食到,仲要劲大粒虾,春卷又吾会一咬就成口油,我地放左阵都仲好脆,好香😚😚😚网上果然冇介绍错,以后嚟荃湾有嘢好食啦🥰🥰🥰啲野又平又靓又正,性价比高,高质菜馆🤩