2024-04-07 625 浏览
我和太太都喜爱食牛扒近近地就揾间平民少少的最紧要系太太钟意食佢嘅黑糖面包所以就入去试一次上网已经睇过menu主要都系食牛所以余下嘅menu 都冇乜点睇我就食个16oz slow cook prime rib太太就食个 10oz new york strip落order 后就先上个黑糖面包热辣辣,好软熟前菜我哋都拣咗例汤,正常发挥啦encore 多条黑糖面包侍应都好乐意俾多条,冇黑面😂条面包都系热辣辣同埋软熟食完条面包就上牛扒16oz slow cook prime rib, 三成熟side dish 拣咗焗薯同埋鸡味饭块扒好厚,啖啖肉焗薯小插曲系,我落岩盐时唔小心扭个盐樽个valve 扭过龙,入面啲盐跌咗一堆落啲饭上侍应好attentive, 听到声就走埋来帮手,因为成堆盐跌哂落啲饭上面,侍应问使唔使帮我换过啲饭,我就话唔使啦,成年人要为自己愚蠢行为负责嘛😂太太点个10oz beware york strip,三成熟side dish 拣咗焗甜薯同埋薯条焗甜薯块扒似乎有点overcook不过唔紧要,牛扒上烧完嘅crust 真系好好食我哋最后食唔哂啲薯条打包攞走侍应好细心俾埋胶兜纸袋唔使
我和太太都喜爱食牛扒

我就食个16oz slow cook prime rib
太太就食个 10oz new york strip

落order 后就先上个黑糖面包
热辣辣,好软熟

前菜我哋都拣咗例汤,正常发挥啦

encore 多条黑糖面包
侍应都好乐意俾多条,冇黑面😂

条面包都系热辣辣同埋软熟

焗薯

side dish 拣咗焗甜薯同埋薯条

焗甜薯

块扒似乎有点overcook
不过唔紧要,牛扒上烧完嘅crust 真系好好食

我哋最后食唔哂啲薯条
打包攞走
侍应好细心俾埋胶兜纸袋
唔使额外加钱😂😂

join 咗membership 就有九折
即系免咗加一

整体而言,侍应service 好多
牛扒了得
会继续帮衬