2023-03-07
细妹今日带我同老豆去长洲踏单车,出发之前竟然行过有一间高质英式餐厅😍想静静地叹返个早餐,果然嚟呢度就啱喇!🤩细妹二话不说,叫咗佢平时最钟意食嘅宾尼迪蛋🍳的确令人回味,当刀子把蛋切开,看到那潺潺蛋黄缓缓流出,跟香浓的牛油果酱,混合烟三文鱼食一起送入嘴里,完美到头皮毛孔都大开💮我哋两姊妹二人share一杯冻泡沫咖啡 ,同出面比较冇话特别再贵啲,而且咖啡嘅味道都唔会太酸,容易入口,啱晒我哋口味😉除咗宾尼迪蛋外,老豆叫嘅No.11 All Day Breakfast 亦非常出色,份量十足,配有烟肉、香肠、炒蛋、大啡菇等等,仲有焗蕃茄同焗豆,加埋牛角包及沙律🥗味道仲相当唔错!👨🏻平时好大食嘅佢都话好满足🥰我自己就叫咗份蟹肉宾尼迪蛋😋平时出面好少呢款食,所以特别叫嚟试试!真系无令我失望😆蟹肉一啲都唔腥,口感超丰富。餐厅款式应有尽有,份量非常丰富,且味道丝毫不逊于其他招牌美食。非常推荐下次同三五知己或伴侣,一边享用美食,一边坐著聊天相聚☪️