2022-08-21
店面装修行走美式型格玩味风🇺🇸🇺🇸,够晒吸晴👀👀,一定可以引起途人注目!另外食店主打手打汉堡🍔🍔,所有汉堡🍔都系即叫即做,加上落足料去制作,汉堡包好食之余,小食亦系水准之上,价钱💵💵亦都算亲民。WB经典汉堡(配猪)选用黑毛猪🐷,配上流心蛋🍳,芝士🧀等配料,邪恶得嚟又令人爱不释手。四川麻辣鸡堡🌶🐥🍔,鸡髀🍗🍗香脆得嚟亦保留到大量肉汁,加上配上秘制嘅四川风味酱🌶🌶。新鲜感十足得嚟味道亦都好吸引。芝士菠萝鸡堡🐥🍔🍔,菠萝新鲜多汁,鸡髀🍗🍗炸得来香脆又唔会流失肉汁。即使系唔多食煎炸嘢嘅妈妈,都大赞好食😋😋。另外加$18可以配小食同罐装饮品🥤🥤,我选择加咗两个套餐。小食选择左洋葱圈🧅🧅同炸薯格🍟🍟。洋葱🧅🧅口感酥脆味道香浓。炸薯格外苏内软,而且又有淡淡的薯香味🥔🥔,如果配上可乐🥤🥤去食嘅话,真系令人又爱又恨。整体小店价钱亲民,用料够足。性价比甚高。
整体小店价钱亲民,用料够足。性价比甚高。