2019-11-09
朋友想试好耐,所以今日就黎陪佢试,我地1点半到都算多人。巴黎牛油猪柳粒野菌忌廉意大利饭几香牛油味之后有猪柳粒同蘑菇粒,我觉得喱个配搭几好,一碗既份量都几多。吞拿鱼野菜沙律&餐汤吞拿鱼野菜沙律就跟餐免费包埋既,不过不失。餐汤就加$8我今日既餐汤系南瓜汤,佢嘅南瓜味好重,会有南瓜丝。Oreo脆脆特浓朱古力我同朋友都叫左喱杯,我地2个都觉得好好饮,好浓朱古力味,再配埋啲oreo真系好夹!无得顶!本来叫左个挪威烟三文鱼班尼迪拼盘既,但后尾话冇哂,所以我地就叫多左个甜品。我地最后叫左雪糕香蕉朱古力手工薄饼同雪糕提拉米苏竹炭汉堡。我觉得2款甜品配料都差不多,食落都好相似,下次可以叫番一款就可以了。相对下我觉得雪糕提拉米苏竹炭汉堡比较出色亦比较特别,比较推介。整体来讲,我觉得喱间cafe性价比好高,平民价钱,食物质素都吾错。比较推荐佢地嘅咸点,咸点比甜品出色,饮品都唔错。Menu :
巴黎牛油猪柳粒野菌忌廉意大利饭
吞拿鱼野菜沙律&餐汤
吞拿鱼野菜沙律就跟餐免费包埋既,不过不失。
Oreo脆脆特浓朱古力
Menu :