餐厅: 韓正屋韓國料理
资讯:

2024-05-16 165 浏览
我想在全港来说这是数一数二平的韩国餐厅, 重点系食物既质素没有下降!!韩式无骨猪手(半份)半份猪手都几大份, 有齐应该要有既材料, 猪手切片, 生菜, 蒜片, 泡菜全部都包埋在一起吃, 味道同口感都不错, 特别是猪手不会太咸, 但味道浓郁, 加上生菜中和一下, 整个味道都提升了芝士排骨相信呢道菜都算几出名, 排骨加上超超超好味的芝士拉丝, 超邪恶, 一口芝士一口排骨, 重点系排骨都好嫩滑, 唔会觉得好UN唔好吃, 芝士系好食到 空口只吃芝士都可以!! 咁大份D芝士都系完全够的加钱可以加的炸鸡小吃, 呢度只系$25, 平过单点, 而且份量都不少, 两个人SHARE都仲可以!! 炸得唔错, 加上辣酱味道又脆又香口

韩式无骨猪手(半份)

芝士排骨

加钱可以加的炸鸡小吃,
炸得唔错, 加上辣酱味道又脆又香口
2024-05-08