2023-10-18 285 浏览
有啲车仔面舖嗌肉类会收多几蚊,但系钟记唔会。就咁叫两𩠌绝对系穷人恩物,𩠌嘅数量都唔会姑寒,好过食谭仔😅 要去康怡Aeon买野而又谂唔到食咩,想悭悭地我就会拣佢! 辞左职唔再喺呢区返工,唯有假日黎帮衬😊佢啲汁有4种,最钟意腩汁+麻辣/咖哩,觉得唔够可以叫呀姐比多啲,佢地都好好人嘅😊比较特别嘅系可以拣粉丝,浸耐左都唔会淋哂糊哂咁,仲系好爽口👍🏻 仲可以拣菜底,不过都系得生菜,N年前好似有通菜可以拣🥺𩠌方面,个人钟意麻辣鸡丝牛腩,斋,鱼肉春卷,萝卜。当然其他野都唔差啦,萝卜大旧有少许汤味,牛腩唔姑寒,鸡丝冇乜麻辣味但系量算多。唯一缺点就系唔岩啲钟意干净清新嘅港女,呢间系街坊唔算干净嘅舖头🤭 lunch time叫啲港女同事食可能会一脸嫌弃🤭 武肺其间装修过但系睇唔出有咩分别,都系好暗好有历史🤣