2017-08-03 406 浏览
同朋友去完屯门想食餐好 揾下揾下揾到元朗 抱住战战兢兢既心情试左呢间放题 又唔错㖞 10点过后食仲好抵食 $170唔洗一个人 虽然同旺角观塘个啲酒店式放题比 款式装修是差好远 但讲食物质素是不错的刺身来讲 基本系有齐既 仲要有我最爱既甜蛋!!甜蛋可能太基本 高级放题反而无 但佢真系我最爱 其他刺身都系新鲜 good good 特式寿司 好好好好食啊! 基本上款款我都好钟意 但黑松露帆立贝同埋芝士虾系my favourite 平价放题试唔少 好多时最伏都系寿司 因为唔系买现货 要考师傅嘅手势 呢间真系平靓正 小食都好有质素 你睇下呢个蒜蓉带子 虽然食完蒜蓉会口臭 但系我依然忍唔着食咗两三件天妇罗同炸物都唔错咖老实说 虽然饮品同甜品选择都少 而且都系雀巢个啲 但呢个价钱 性价比都高🤤

小食都好有质素 你睇下呢个蒜蓉带子
虽然食完蒜蓉会口臭 但系我依然忍唔着食咗两三件