2023-03-28
俾我发现到湾仔有一间文青风格Cafe,晚餐性价比超高。套餐全部都系$100内而且仲包一杯嘢饮,除咗套餐仲有多款小食同甜品选择,价钱亦非常吸引👍🏻岩哂长期粮尾又想平平地食餐好嘅我!😝蒜片榄油虎虾炒意粉~$78意大利粉炒得好干身口感弹牙,香浓蒜味夹杂着辣味非常惹味开胃!一碟意粉有三大只煎香过嘅虎虾,虾肉弹牙鲜味👍🏻H+全日早餐~$88 一次过可以满足几个愿望,唔想食咁heavy又想食多啲唔同种类嘅食物,All day breakfast系唔错嘅选择!有烟三文鱼、牛油果、炒蛋、沙律菜、乳酪谷物片、酸种包同埋炸到外脆内软嘅冲绳紫芋栗子薯饼!全部都好好味😋炸薯条配黑松露沙律酱~我系薯条爱好者明知肥都要食🥹薯条即叫即炸嘅炸到外脆内香软嘅口感真系好正😋同黑松露沙律酱系绝配!热伯爵茶同埋得饮云呢拿奶昔~饮完杯奶昔已经饱咗一半😂成杯饮品都系云呢拿籽可想而知云呢拿味有几香浓,口感香滑又creamy好味又邪恶嘅特饮👍🏻食完呢餐真系要跑多几个圈先得!今晚食完太饱已经食唔落甜品,下次再嚟一定要试佢嘅牛角窝夫🤓
蒜片榄油虎虾炒意粉~$78
H+全日早餐~$88
炸薯条配黑松露沙律酱~
热伯爵茶同埋得饮云呢拿奶昔~