2024-09-16 127 浏览
今日黎到湾仔揾食,呢道灯光都好够,而且位置系湾仔十分方便,更加值得提既系价钱又唔贵,服务态度又好,坐得十分舒服。首先叫左个小食咖也多士配温泉蛋,个多士非常香脆,中间有层牛油,外脆内软,非常滑溜。温泉蛋要点啲酱汁同胡椒粉,非常野味。主食方面有鱼三宝槟城虾面,呢个配料非常多,重有半只流心蛋,睇见个卖相都流晒口水,食起味道都好好。十分享受。另一个主食系吉罗烤香茅鸡扒饭(油香饭),呢个都系好好既选择,金黄色香脆可口既鸡扒,配咪油饭食真系世界级享受。好好味,值得一试。跟餐加12蚊可转特饮,我地选左菠萝椰汁冰,呢款酸酸甜甜咁都好止渴,沙冰非常有冰冻感。另一杯系薄荷班兰冰,呢个甜甜地非常好饮,都系沙冰好清凉。

另一杯系薄荷班兰冰,呢个甜甜地非常好饮,都系沙冰好清凉。