(非会员)
朋友多番推介,话呢间龟井几好食,于是寻日13/2/2007同四个朋友一齐去食晚饭庆祝生日,结果系..."大失所望"!先讲食物质素,寿司/刺身都几好,其他烧/炒食物则只属一般.最神奇系其中一碟炒面,望落好似出o西烟热辣辣o甘,但食落竟然只系暖暖地,感觉上好似只系番热o左一阵,而唔系即炒即食,认真麻麻.至于服务方面...就更加麻麻.落单叫o野食,叫几次都无人理,o的侍应行来行去望到你举手都无个肯停低理你.上菜又超慢,三吹四请都无用,普通一客寿司都要等足超过30分钟先至有得食.另外,明明叫赤贝刺身($50),竟然又变o左赤贝寿司($22),想话换啦,个侍应话价钱系一样,无分别,依家只系比多两o旧饭我o地,要换o既话都只系帮我o地拎走两o旧饭.后尾我o地发现价钱系有好大分别(差成倍),个侍应就话原先供应开o既赤贝无货,依家只有呢只价钱o既赤贝供应,所以寿司同刺身都系一样,结果$50一碟两件赤贝寿司.心谂,若果真系拎走埋两o旧饭,得返两片丁屎o甘细块o既赤贝,边个都唔会愿意比$50食.最后到埋单,见到舖头门口同收银处大大个牌话用汇丰信用咭埋单有九折,点知个侍应话假期同假期前夕都无折扣优惠,我o地

另外,明明叫赤贝刺身($50),竟然又变o左赤贝寿司($22),想话换啦,个侍应话价钱系一样,无分别,依家只系比多两o旧饭我o地,要换o既话都只系帮我o地拎走两o旧饭.后尾我o地发现价钱系有好大分别(差成倍),个侍应就话原先供应开o既赤贝无货,依家只有呢只价钱o既赤贝供应,所以寿司刺身都系一样,结果$50一碟两件赤贝寿司.心谂,若果真系拎走埋两o旧饭,得返两片丁屎o甘细块o既赤贝,边个都唔会愿意比$50食.

最后到埋单,见到舖头门口同收银处大大个牌话用汇丰信用咭埋单有九折,点知个侍应话假期同假期前夕都无折扣优惠,我o地当时真系觉得超出奇,13/2同14/2两日都唔系假期,你话情人节正日无优惠都算啦,竟然话情人节系节日假期,所以之前一日都无优惠,就实在好有问题.个侍应仲话系我o地自己无问清楚…简直8+26 @#%&~ 话唔定o个o的咩儿童节呀…愚人节呀…妇女节呀…系唔系假日都好啦,任佢话有就有,无就无啰!既然系o甘,就唔好放个牌出o黎话有信用咭折扣优惠啦!

结论系:我绝对唔会再去帮衬.