2022-10-24 95 浏览
定咗每个星期都要去佐敦上堂今拍上堂前嚟揾食先Monster 超级全日早餐唔怪得知叫做Monster,非常之大堆头,有:沙律菜、车厘茄、新鲜水果、烟熏三文鱼、烟肉、纽伦堡肠、芝士大啡菇、炒滑蛋、焗豆、法式奶油餐包~ 每样都有啲,一定食得饱,餐包非常之软熟~ 今日嘅生果系爽脆先甜嘅青提子,呢啲配搭令到呢份早餐个感觉冇咁油腻~ Eggs Benedict with Parma Ham 班尼迪蛋配巴马火腿可以拣Panini 或者Sourdough~ 蛋流心,Hollandaise Sauce 出色,杰身微微酸,Parma Ham咸香,酸种多士脆口Flat White & Cappuccino啡香奶滑😌唔怪得佢哋啲豆咁受欢迎Homemade scone外边微微脆,入边松软唔会太干身。搽少少牛油更香
定咗每个星期都要去佐敦上堂
今拍上堂前嚟揾食先

Monster 超级全日早餐

Flat White & Cappuccino
啡香奶滑😌唔怪得佢哋啲豆咁受欢迎

Homemade scone
外边微微脆,入边松软唔会太干身。搽少少牛油更香