2021-07-25 550 浏览
2年前去过极尚吃放题记忆还是好的。以前店内环境尚算不错,但昨晚和家人去吃生日饭选择回到这间店就令我后悔不已。先讲环境,店舖已经营业多年,所有内部装修己残旧不堪,另外场内的座位好窄又密,根本冇可能遵守到防疫要求的1.5米距离。可以想像在多人一起用餐及倾计丶食物换碟及执碗碟声下(因为位多通道窄,执碟同事少不免搅到砰砰声)加上最大镬佢哋仲开行吵耳拆音嘅喇叭📣搅到你成餐饭都在噪音下完成。莫讲话啲食物质素已经唔好(同以前比都差好远,种类少咗丶质素差左好多,连饮品选择都少得可怜)就算有龙肉你都食唔落。可能这是生意手法,想你快啲食完走😳最后勉强食埋餐饭,仲比我见到小强在头顶的墙行紧,唉!真系正到唔识讲。埋单$288 加埋一,用咁嘅价钱同环境大家就要好好谂下,会唔会有其他好啲嘅选择?

2021-07-24
$316.8 (晚餐)
庆祝纪念
生日