2023-12-28 2358 浏览
帮衬左咁多年,无论lunch, Tea, Dinner,不过今次真系吓死人,未够8点4-5个热盘系吉嘅,余下嘅时间都一直冇refill! 仲要10样有7样嘢都系唔热嘅,最令人失望嘅系,连清炒菜心或者芥兰都冇见过! 蒸点心,全部都只可以用微暖嚟形容, 有啲皮仲又干又硬晒!! 薄饼硬到可以咬崩牙!啲炒饭干到呢... 𠮶个炒乌冬干到唔想夹落去! 雪耳糖水,由头到尾都系搁浅净系见到啲渣,都冇refill过最恐怖嘅系8:15有一个好勤力嘅员工,佢勤力做咩呢?就系喺度清洁,佢仲要将一盆灰色嘅清洁水摆喺关东煮隔离搓毛巾,有冇咁赶住收工啊,佢仲要用嚟抹𠮶啲盘㖞,入边有食物㗎嘛!滴咗落去咁点算呀?真系好恐怖呀!唔知以为自己入咗去10点后嘅宵夜时段! 你哋仲收$196 仲声称自己有超过70款嘢食,如果连埋汁酱可能会嘅!真系令人好失望,想我都唔想影呀!