2022-05-08 44 浏览
疫情回落,街上既人流明显回升,特登同个fd揾左个无咁人山人海既商场行下,经过见到呢间the point kitchen,入去试试佢先我地点左以下呢几款菜:咸蛋黄鸡肉忌廉阔条面-浓浓嘅咸蛋黄酱包住每一条阔条面,非常creamy☺️冬阴功海鲜意大利饭-起初准备叫个阵都问一问waiter哥哥个味会唔会好怪,佢就话唔会,食落真系震撼三观,个种味道真系好清新,强烈推荐🙂四色芝士pizza-浓郁嘅芝士,配合啱啱出炉嘅热辣辣温度,好难唔好食🥹烧烤酱猪肋骨-呢个猪肋骨出黎既温度只有微暖,加上其他菜太好食,所以觉得麻麻地香蕉天堂 pizza-呢个甜品又系强烈推荐,卖相吸引不特止,热辣辣既饼底香喷喷既香蕉加上拉丝嘅棉花糖,将佢地合体做成pizza款既甜品,打卡一流👍🏻玉桂苹果批-我唔钟意肉桂嘅味道,所以无食😂总结呢间店环境整洁位置舒适,食咗咁多嘢2个人都系600几蚊,Cp 值高!
我地点左以下呢几款菜:

玉桂苹果批-我唔钟意肉桂嘅味道,所以无食😂

• 冬阴功海鲜意大利饭