2021-11-29 3093 浏览
恰我未食过自助餐呀首先只有几张枱是真正在泳池旁,大部分面积都给了酒吧的客人霸咗。变咗要坐其他位 同室内冇乜分别。算! 希望嘢食好啲 补返条数见openrice食评有龙虾,我问佢原来夜晚buffet系冇嘅,得晏昼先有 个侍应仲话你可以散叫架 !120蚊半边姐睇食评原来有任饮橙汁(除咗咖啡或茶之外 )唔使讲夜晚又冇我都奇怪点解夜晚平过晏昼buffet但系平极都系六百蚊架播 冇三文鱼冇生蚝连龙虾都冇 正常顶多 值$400 (已俾多佢)就系因为hyatt这个名收成六百蚊烧野方面所谓烧鸡,烧鱼,烧牛肉都唔会一块块畀你,全部都系圆形肉酱/肉块冇口感之余食唔到滑滑的鸡/鱼肉感得番啲碳㶶味烧得最多系青椒,洋葱,矮瓜(唔系呀嘛 )烧埋呢啲! 其他酒店嘅烧虎虾 烧元贝通通冇。连串烧生虾都冇 咁样叫做烧BBQ嘅主题!唯一好味嘅就系烧香肠 不过六百蚊食几条烧香肠?甜品简直 灾难 平时舖飞食开嘅焦糖炖蛋都冇 一旧旧嘅芝士蛋糕 冇。什么奶冻 甚至西米露 杨枝甘露梗系通通冇啦唔好当我未食过自助餐先得㗎所谓印度主题 畀块印度薄饼加个咖哩汁就算?其实冇印度主题贽其他自助餐都会有啦,又恰我未食过自助餐真系未食过呀:我好耐
恰我未食过自助餐

算! 希望嘢食好啲 补返条数

睇食评原来有任饮橙汁(除咗咖啡或茶之外 )唔使讲夜晚又冇
我都奇怪点解夜晚平过晏昼buffet但系平极都系六百蚊架播

冇口感之余食唔到滑滑的鸡/鱼肉感

得番啲碳㶶味

唯一好味嘅就系烧香肠 不过六百蚊食几条烧香肠?
甜品简直 灾难

唔好当我未食过自助餐先得㗎

真系未食过呀:我好耐未食过冇三文鱼嘅自助餐呀 你室外注重卫生冇生蚝明白
你可以烧过芝士生蚝啦 又话烧系你嘅主题嚟

完了吧 如无意外