今次去咗 cozycoffee 环境舒服之余,仲有个Bar 枱位坐,整体感觉好舒服😌我哋试咗几款野食,大家都可以去试吓👍🏻Cozy Salad 🥗 有烟熏鸭胸,新鲜orange加沙律菜,配上橙味油醋,整体来讲好fresh😬带点酸酸甜甜Double Egg Benedict on Sourdough 🍞我哋拣咗Parma Ham & Creamy Spinach🤗一切开就系流心蛋🐣汤种面包比坊间软熟,可以见到佢嘅面包洞洞较多🍞所以先会咁柔软。Rose Latte 🌹个玫瑰花拉花图案,靓到唔舍得饮。喜欢咖啡的我,咖啡带有浓浓嘅玫瑰花香气,同咖啡好撘👍🏻👍🏻超值推荐All Day Breakfast 🍳 汤种面包用上牛油去烘,外脆内软。比一般方包多士好食好多👍🏻👍🏻大啡菇🍄‍🟫好有菇味😬另外呢度仲可以带埋宠物一齐去食tim 🐶店内仲有宠物嘅零食买,可以俾你同佢一齐享用👍🏻
今次去咗 cozycoffee 环境舒服之余,
仲有个Bar 枱位坐,整体感觉好舒服😌
我哋试咗几款野食,大家都可以去试吓👍🏻

Cozy Salad 🥗

Rose Latte 🌹
个玫瑰花拉花图案,靓到唔舍得饮。

All Day Breakfast 🍳