2018-07-26 79 浏览
今次嚟到西环呢间悠闲嘅小cafe CrispyBistro,呢度几宁静几舒服,餐厅外墙仲有一幅文青墙,同朋友静静地hea下、影下相都几写意☺️食物方面,黎到就先叫左sandwich($69),可以自己拣边只面包,而我就选左偏松软嘅panini,filling系Deli ham+melted cheese+tomatoes🍅 食落几清新,仲有salad配埋架 ,感觉成个人都健康左,味道唔错👌🏻Homemade crepe($66)甜品方面叫左杂莓味既crepe ,皮薄,蛋香味浓,煎得比较脆身,好似食紧蛋薄脆咁,几有口感👍🏻crepe上面舖满士多啤梨、蓝莓同忌廉,配上cassis 味雪糕,酸酸甜甜好开胃,唔错👌🏻

Homemade crepe($66)