2021-10-28 711 浏览
今日放假,心情大好!可以好好享受一下放慢脚步👣的感觉!瞓醒觉再去食个晏,真系好开心呢!之前已经有人叫我去试吓去呢度饮吓佢杯Crazy chocolate,所以我今日其实系因为呢杯野先过嚟食晏的!去到坐低,食饭时间都竟然唔使等位亦冇乜人,只有三两枱客!好令我难以置信!平时去太古果间经常都满坐,完全截然不同!我哋叫咗两份午餐!一个系馒鱼饭,另外一个系豚肉饭!午餐均有一个沙律🥗一个汤同一杯$40以下嘅饮品!馒鱼饭味道很不错!而且大大份,馒鱼亦有三大嚿,仲有一大堆炒蛋添!真系饱到食唔晒!另外豚肉饭老公话都唔错⋯⋯最后就系我特登过嚟饮嘅痴线朱古力🍫,真系好浓朱古力味,好香好好味!而且跟餐只加$10感觉好抵!👍🏻👍🏻最后我老公话最满意系呢间嘢冇乜人,感觉舒服冇压迫感,可以再嚟(因为平时叫佢去太古果间佢誓死唔去😞)
2021-10-25