2023-09-25
楼上日式居酒屋,环境💯,有他他咪🫢坐得舒服,枱与枱之间都有足够既空间,Menu 劲多野拣,拣左我十分钟有多...🤣🥔成人薯仔沙律 $68个名好有趣😹就嗌左黎试试,薯仔几好,软绵而有口感,除左有蟹柳蟹子三文鱼子增添鲜甜味,仲有青瓜丝既清爽感觉。食材虽然常见但又出奇地夹而且份量好多🫢可以唔洗嗌饭食都得🤣🍣寿司はみだし $158系menu 见到打「问号」既sushi,即刻想试下,反正158都唔系贵,开盲盒好刺激🤪 又估唔到比我开中正野,首先佢有月见比我捞混豉油,再淋落去d sushi 度食,平时食开wasabi原来依种玩法都好好味😋🥚两大份厚海胆寿司,超鲜甜,好浓郁😍,带子寿司同大只甜虾寿司(3条)都好新鲜🫶🏻 隔离仲有三文鱼子,带子粒,吞拿鱼蓉,158真系好夸张,希望下次黎再嗌都咁高质‼️🐟秋刀鱼 $180时令刺身,秋刀鱼都好新鲜,肉质鲜嫩弹牙,有少少脂肪,摆盘靓,打卡仪式感爆棚😝🦐吉列童星虾$ 88日式吉列炸虾,外层酥脆金黄,内里鲜嫩多汁,虾肉鲜美,口感弹牙,蘸少少沙律酱食一流😎🥕关东煮拼盘 $108丰富多样既关东煮,食材包括萝卜、年糕、秋葵、豆卜等等。每个食材都吸收左汤汁既风味,不过汤可
🥔成人薯仔沙律 $68
🍣寿司はみだし $158
🐟秋刀鱼 $180
🦐吉列童星虾$ 88
🥕关东煮拼盘 $108
丰富多样既关东煮,食材包括萝卜、年糕、秋葵、豆卜等等。每个食材都吸收左汤汁既风味,不过汤可以再浓少少,同埋萝卜有dd渣😢 扣左少少分,但胜在份量够多👍🏻
🥒美女青瓜特饮 $88
好清新既青瓜风味🤣酒精味唔算好重,几开胃😎
🍍冰菠萝梳打 $68
清新菠萝味道结合碳酸气泡,口感爽甜得黎带有微酸口味。系夏天消暑是夏日消暑既绝佳选择😋☀️🍹
小总结:野食都几好味而且份量唔算少,一定够饱,最惊喜系寿司盲盒🤭 同埋下次黎要嗌啤酒,见到隔离枱买一送二🥹