2019-09-22 537 浏览
公众假期难得放假, 过左嚟尖沙嘴海港城行街, 非常之多人.... 攰攰地又未食晏, 就入咗嚟呢间餐厅食下葡国野 (澳门菜🤔) ~ 女侍应都算几有礼貌, 见有窗口位嘅客人埋单, 叫我地等一等佢哋会执好个窗口位俾我哋, 坐得舒服啲😌热辣辣就食个沙律醒醒胃先啦, 感觉上都健康d 😁 卖相就够晒靓啦, 有车厘茄, 青瓜, 煎吞拿鱼, 烤薯仔, 青豆, 流心蛋, 卖相比味道吸引尽量都想叫多啲特别啲嘅葡式𩠌菜, 所以就叫咗个葡式焗鸭饭, 卖相唔够靓, 味道亦都相当普通.. 好彩最后都叫咗碟比较好食嘅, 炭烧黑安格斯牛仔骨, 惊叫太多食唔晒, 呢碟份量啱啱好, 系煮得比较好食同入味嘅 总括嚟讲呢间餐厅嘅环境系坐得舒服, 侍应服务都几好, 食物就普普通通啦, 当然澳门嘅葡餐系好食太多啦 😛 一试都无妨嘅!

尼哥斯沙律

葡式焗鸭饭