2019-06-05 55 浏览
旺角区有形形色色既咖啡店,而呢间系我心目中既头一二位。我最中意佢有个落地大玻璃,可以睇住街外人来人往,而装修都好有格调不过座位就比较小,星期六日都需要等下位。食物方面有提供意粉、risotto、burger同小食,饮品除左咖啡都有梳打同沙冰类。黎到coffee shop当然要饮咖啡!今次叫左Iced Mocha,面层系好大旧既忌廉食落好浓厚,捞埋咖啡一齐饮,令口感更滑。咖啡同朱古力比例平均,整体唔会过甜叫左两个主菜,第一个系鱼柳汉堡配自家制热情果沙律汁。鱼柳有两大块,炸得好香脆,鱼柳食落唔会好松散,好滑溜。沙律酱加上热情界汁,微酸,添上一份小清新。薯条系幼身薯条,新鲜炸起热辣辣!另一个就系黑松露蘑菇意大利饭,有好多好多好多菇!我谂同饭既比例大概系一比一,所以成个饭都好浓菇味饭粒好饱满,有咬口!食下野倾下计,又过左一个写意既下午
旺角区有形形色色既咖啡店,而呢间系我心目中既头一二位。

不过座位就比较小,星期六日都需要等下位。

饭粒好饱满,有咬口!

食下野倾下计,又过左一个写意既下午

• 黑松露菌蘑菇意大利饭
  • 鱼柳汉堡配自家制热情果沙律酱