2019-10-21 186 浏览
今晚我地去左上环开业唔系好耐嘅一间coffee shop食晚餐😊 餐厅装修几靓 有一阵阵咖啡嘅香味 而且咖啡选择繁多 啱晒咖啡控☕️我地2个就叫左1个set dinner 1个牛角包同1个小食🤩 set dinner 有四款 分别系牛猪羊鸡 我哋就试咗鹿儿岛半吋牛扒 set dinner都几抵食架 有齐前菜 主菜 甜品 薯条同饼品😍 牛扒既前菜系红菜头西柚橙沙律 感觉好fresh好健康 牛扒简单用盐同胡椒调味 带出肉既味道👍🏻另外我地就试左黑松露炒蛋牛角包配黑醋沙律菜🥗 牛角包非常松脆 加上大量黑松露炒蛋 好香 热辣辣好好食🥐 小食我地都系拣左粗直薯条伴黑松露酱 上菜真系吓咗一跳 超级大碟份量劲多😆 几好食架不过两个人食唔晒😂咖啡我地就试左Piccolo Latte 同呢度嘅signature 苏杭街 白☕️ 两杯闻落都好香 特别钟意佢哋嘅苏杭街白 加左玫瑰 茉莉 桂花等等 花味香浓🤤 最后试埋佢哋自家制甜品心太软 有劲多朱古力酱 香浓好味 好抵食好满足🌟

鹿儿岛半吋牛扒

黑松露炒蛋牛角包配黑醋沙律菜