2022-11-24 732 浏览
同朋友周末聚旧,朋友揾左间小店,位置上令佢人流不多。地方亦细,只能坐门口近斜台位置,开门关门时都几嘈。不过食物质素唔错,自己点了个芝士炒蛋拼大啡菇(Bello with toast),朋友点了是日精选意粉。辣鸡扒的意粉我唔啱,所以无试食,不过朋友话都够份量、味道可以。今次只讲芝士炒蛋拼大啡菇啦。芝士炒蛋用料丰富,好creamy好滑!用来就咁食或配旁边的竹炭厚多士食也很美味不过「大啡菇」并不大,炒蛋食左1/3之后先见到一只扁哂的啡菇,大小不用说了,亦无乜菇味,有少少失望!但芝士炒蛋同厚多士真系唔错!可能拼其他野会比较正。至于大家系食评写的饮品,我地二人觉得偏贵,且只能单点,见食左都几饱没特登叫黎试。希望下次再去试下其他野食~

芝士炒蛋拼大啡菇
精选意粉(日日不同)
2022-11-06