2022-08-25 34 浏览
同朋友嚟咗呢间奶白色系cafe~ 何文田站出行10分钟内就到,有面向大玻璃嘅吧台位,可以边望景边食嘢几chill! 🍭丰富全日早餐($138)卖相几靓,包括Black Truffile Scrambled Egg, Smoked Salmon, Avocado,Sausage, Portobello, Crab meat, Mixed Salad, Croffle~ Croffle 几大块,香脆可口,我夹埋牛油果同蛋一齐食几正~ 牛油果切得几靓,份量唔少~ 黑松露炒蛋几香滑!另外佢个蟹肉大啡菇都几特别~ 蟹肉好多~ 🍭香煎三文鱼柳伴带子($128)呢个相对细份,不过睇得出三文鱼煎得几靓,块皮煎到金黄色~ 底下系带子同薯蓉,属正常发挥~🍭Ice Pineapple tea (跟餐+$20)呢杯嘢饮几靓,打卡一流,而且有菠萝蓉喺入面,香甜清新~ 饮到淡淡的茶味,几唔错嘅一杯饮品~

🍭丰富全日早餐($138)

🍭香煎三文鱼柳伴带子($128)

🍭Ice Pineapple tea (跟餐+$20)