2017-09-30
(发现上一篇d相俾手机apps整乱哂 完美主义者嘅我决定post多次正确版😆)同朋友上堂同返完一日工 攰到想揾个地方饮下酒倾下计 就约左系大家就脚嘅地方间bar虽然唔算大 不过坐位都唔会痴得好埋 而且设计几有情调同气氛 好适合唔钟意同人逼同太嘈嘅人呢度有成18种手工啤酒 其实真系唔知点拣 不过好彩侍应服务好好 会问我地嘅口味再推介 而且仲会俾sample我地试 务求一定岩饮先 真系好抵赞👍🏻左手边系7号 The Pale Armadillo 闲落好大阵果香味 饮落会feel到阵橙香同啤酒嘅苦涩 但佢唔算好苦 几适中右边2号 Feijoa Cider 呢个就系酸酸地 比果fruity 但饮完之后会留左阵啤酒涩味系口 适合唔太钟意苦嘅朋友左边6号 Super Saison 闲落几fresh 不过其实饮落都几有啤酒苦涩味 岩d钟意传统啤酒嘅朋友右边16嘅 Lady Guava 同样好香麦味 但饮落几易入口 淡淡嘅涩味跟著仲叫左小食 呢个系卤水牛肚 麻油味好香 好适合𩠌酒😋呢个系青柠脆香鸡翼 新鲜炸起 超级香脆 热喇喇好正 d肉好juicy🤗跟著系烧BB猪肋骨 好大阵香草味味 d肉都烧得好淋
跟著仲叫左小食 呢个系卤水牛肚 麻油味好香 好适合𩠌酒😋
跟著系烧BB猪肋骨 好大阵香草味味 d肉都烧得好淋 亦都有适量嘅脂肪 好味!
环境服务质素都好好 会再encore!!