2008-12-28 21 浏览
我地一行5人于24号入南丫岛, 当然去前上openrice做足准备先啦!~由于我地到达时已经3点, 所以各位团友都非常肚饿(除左一个晕船浪既友人)因为我地都想食d特色d既野, 所以一去到就即刻揾呢间舖头我地叫左羊肉卡巴, 鸡肉卡巴, 特色羊肉卡巴, 墨西哥pizza同芝士薯条其实特色同唔特色只差在多左d炸过既蔬菜同d卡巴整碎左d羊肉真系唔错, 好juicy好入味, 同埋唔算十分so, 连我唔食羊肉既人点左sour cream都食到!~另外一个酱就比较辣不过d鸡就麻麻啦!~好"鞋"同无咩味至于个pizza就好热好脆, 不过都系唔够味, 无咩芝士味同茄汁味!~可能我地食惯浓味!~个芝士薯条反而觉得唔错, d薯条即炸脆卜卜热辣辣, d芝士系上面慢慢溶, 不过如果可以用d浓味d既芝士会更好!~我觉得比某疯薯好味起码d薯条系脆, 因为本人比较喜欢食脆既薯条而且份量亦较多我地都转左柠檬特饮, 本来想试苹果不过卖哂, 个柠檬特饮都ok!~有d似加左柠檬汁既柚子蜜!~
因为我地都想食d特色d既野, 所以一去到就即刻揾呢间舖头
其实特色同唔特色只差在多左d炸过既蔬菜同d卡巴整碎左
不过d鸡就麻麻啦!~好"鞋"同无咩味