2018-07-22 156 浏览
朋友话星期日要chill下,就带左我嚟呢间楼上cafe,重舍番以前同成班同学一齐系cafe玩既感觉。一行入嚟,见到有一枱两个家庭带著个bb聚会,好温馨。我地就走左去梳化位。叫左个黑松露all day breakfast 同 海胆忌廉汁意粉。系等紧食物既时间,就玩下board game 先啦!个all day breakfast 有肠、黑松露炒蛋、黑松露多士、沙律菜、烟肉同火腿,一次过满足晒我地咁多个愿望!多士烤得脆卜卜,黑松露真系好香,仲好足料。个意粉新鲜热辣,见到有唔少海胆同海鲜。系用心预备食物既cafe。饮品就试左flat white同士多啤梨yogurt,食到果肉唔会太甜,正。除左野食好味,整体服务态度都好好,令人感觉好舒服。这是个美好的星期日!

系等紧食物既时间,就玩下board game 先啦!

除左野食好味,整体服务态度都好好,令人感觉好舒服。

这是个美好的星期日!