2018-03-20 787 浏览
早排黎呢度食下午茶,试左个叫悠闲比利时既set ($45包杯$20饮品),我要杯latte就补返$6差价。个餐有肠,烟肉,炒蛋,沙律菜和窝夫,肠仔和烟肉正正常常,炒蛋几嫩滑,窝夫几好食,质感几软熟~唯独沙律菜同平时食果d样好唔同,好似菜心菜叶咁既,感觉好唔干净。。所以都冇食到。。。。而杯latte味道都OK,又系正常咁啦!间cafe其实好细好狭窄,大约只有五张二人枱,但餐具砂糖等等仍然要客人自助形式拿取,我觉得真系几奇怪,好心就上食物既时候比埋餐具好过啦,地方咁窄仲要行来行去。。。而且店面的女侍应(还是老板娘?)都颇黑面。。整体感觉一般吧!总结:环境服务都麻麻地,虽然食物都还可以,但都未必再帮衬了。。。