2023-01-09 84 浏览
今日放工同几个朋友去咗威灵顿街地下一间西餐厅食饭,我哋行过见到佢门口嘅装修非常之靓,同埋睇过餐牌觉得佢啲嘢食非常吸引,就决定入去食个晚餐😋😚Scallop crudo 我哋今次叫咗呢个冻盘,佢系用左海带子,配柚子啫喱,加芒果莎莎同埋海胆整的。海胆佩戴指不嬲都非常鲜甜,佢加埋有事啫喱同埋芒果莎莎令到成个口感同埋味道都更加Fresh。 龙虾肉,意式香草蕃茄汁意粉个龙虾意粉都真系必定要点,首先打卡非常之适合,而且佢嘅龙虾份量都好大份,真系值回票价☺️💯银鳕鱼,长臂虾另外我哋仲叫咗个银雪鱼,佢除咗银雪鱼仲有配长臂虾,佢哋如果加埋个冬阴功忌廉泡沫一齐食,就会令到个羽扇味更加突出。宝云酥羊架自己本身就好钟意食羊,呢间餐厅嘅羊整得非常有特色,而且卖相都非常之出色。佢呢个羊架好有羊味。
Scallop crudo
龙虾肉,意式香草蕃茄汁意粉
银鳕鱼,长臂虾
宝云酥羊架