2018-12-07 645 浏览
同女友day off 就去左铜锣湾行下街食下野。呢间餐厅都系朋友推荐我地黎既。Appendix coffee & bar 环境真系好舒服。间格都几有私人空间,唔驶惊同人你眼望我眼。女友好钟意呢个蘑菇汤,饮落菇味香浓 ,而且仲食到一粒粒极细既蘑菇粒。正! Honey Roasted Spring Chicken烧春鸡既蜜糖味好香,而且好有层次。食落就知餐厅既用心。烧春鸡肉质颇嫩,份量就唔算好大,不过都够食。当中既烤蔬菜我就几欣赏啦。蔬菜有薯仔,红萝卜等,每款蔬菜都好新鲜,用上烤既方法增添了蔬菜既香口同时又能保持到蔬菜既营养。意粉系芝士肉酱意粉分量都几足,岩晒我。食过好浓蕃茄酱同小蕃茄味。当中既芝士唔算太多,但胜在味浓。配上肉酱真系一流!而且肉酱料分量好足,真系啖啖肉酱呀!女友就钟意饮花茶,点了杯洋金菊。而我就比较钟意呢度既朱古力,味道香甜又重朱古力味。正! 行开呢头都好值得再黎呢度relax下。

Honey Roasted Spring Chicken
烧春鸡既蜜糖味好香,而且好有层次。食落就知餐厅既用心。
烧春鸡肉质颇嫩,份量就唔算好大,不过都够食。

当中既烤蔬菜我就几欣赏啦。

意粉系芝士肉酱意粉分量都几足,岩晒我。

女友就钟意饮花茶,点了杯洋金菊。
2018-11-30
  • 洋甘菊
  • Honey Roasted Spring Chicken