2023-02-06 529 浏览
今日难得入到嚟屯门, 一于嚟试下呢间一直好想试嘅cafe!装横以木系家私同埋植物做装饰,坐得好舒服,好有休闲嘅感觉~ 🥗Big Breakfast 盘子大早餐($118)真系好丰富!!有加咗芝士喺面焗嘅蕃茄, 黑松露炒蛋, 烟肉, 香肠, 大啡菇,沙律菜, 烟三文鱼,菠菜芝士薯仔波, 仲有牛角包窝夫!样样嘢都即叫即做 ,一啲都唔马虎架!特别钟意个菠菜芝士薯仔波同埋牛角包窝夫! 平时嘅all day breakfast都系食开普通薯饼, 呢度嘅薯饼有菠菜喺入面连埋忌廉好夹!( 后来我发现原来呢个菠菜芝士薯仔波可以另外散叫小食, 睇嚟呢个薯仔波应该系佢嘅特色食品)牛角包窝夫外层香脆,咬落有层次感, 少少枫糖酱既甜味, 唔会好多好甜,啱啱好!☕Orange Mocha ($50)一黎到就忍唔住试咗一啖先,好香橙皮嘅香味, 有少少朱古力碎,啲奶打得好滑! 咖啡同埋都好融合, 少少甜,但唔会好过份( 本身我都好怕甜既咖啡)。 饮多几啖食埋个橙干, 少少酸又有啲甜,几清新, 又唔会好硬咬唔到痴牙~真心赞! 💡餐厅只收现金💡餐厅keep住好多客,要拎飞等位 值得翻桌!下次黎试下斋啡先!
今日难得入到嚟屯门, 一于嚟试下呢间一直好想试嘅cafe!

装横以木系家私同埋植物做装饰,坐得好舒服,好有休闲嘅感觉~

🥗Big Breakfast 盘子大早餐($118)
真系好丰富!!
样样嘢都即叫即做 ,一啲都唔马虎架!

盘子大早餐

☕Orange Mocha ($50)

Orange Mocha

💡餐厅只收现金
💡餐厅keep住好多客,要拎飞等位

值得翻桌!下次黎试下斋啡先!
2023-02-05
盘子大早餐