2017-05-09 73 浏览
今日同空姐朋友一聚,特等揾左间可以慢慢hea嘅Cafe,结果就系薯仔屋宅左接近三个钟,玩左劲多board game👍🏼装修简朴宽敞几warm,一开门就黎嘅我地系第一台客人,包场嘅感觉真好,超多游戏Figure漫画,仲玩左飞镖同足球机💁🏻两个人叫左两set午市套餐、两杯特饮,外加一碟小食,除翻开三个钟个价钱都合宜。净系头盘已经几乎轻食嘅份量1st主食 - 烟肉蘑菇卡邦尼意粉。必试小食-蜜汁鸡翼四只。超级贵!但系摆盘相当吸引,鸡翼外皮金黄焦脆、表层蜜汁香甜,肉嫩多汁又入味,极品!2nd主食 - 酱烧猪仔全骨 配舖天薯条。必试酱烧猪仔骨!特色酱汁清新酸甜,酸度刚好开胃,一食唔停!猪仔骨大份抵食,肉骨比例恰到好处,肉嫩软腍又够入味,加上表面烧烤嘅焦香反而薯条嘅酱汁太浓郁易腻,同清新嘅猪仔骨不太配搭,个人麻麻~甜品 - 雪糕泡芙。卖相100分嘅雪糕泡芙无失水准,一口一个,雪糕仲好实净冰冻,同溶左嘅外表成反差,有惊奇😋啲board game种类繁多好多坊间见唔到,家庭聚会同朋友仔三五成群嘅吹水至佳良地🤣

净系头盘已经几乎轻食嘅份量

跟餐Appetizer

浓情蜜意?热情果饮品

1st主食 - 烟肉蘑菇卡邦尼意粉。
烟肉蘑菇卡邦尼意粉

必试小食-蜜汁鸡翼四只。
蜜汁鸡翼

2nd主食 - 酱烧猪仔全骨 配舖天薯条。

必试酱烧猪仔骨!

酱烧猪仔全骨配舖天薯条

甜品 - 雪糕泡芙。
是日甜品-雪糕泡芙

2017-04-26