2017-03-22 1263 浏览
今日同同事再次黎呢间店食lunch 🤤之前都黎过3次,但无影相😓环境: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢度环境格局十分西化,啲枱櫈都好有风味,近年好多工厦让厅都走呢条路线。👍🏻 而家面积好大,就算10几个人黎,都会有大枱,但都要考虑咁大张枱系难倾计啲。😫食物:👍🏻👍🏻👍🏻第一次系晚饭黎食,质素唔错但上次食啲牛真系麻麻,同行6个人叫,4个都话太老😭 今次我就改左食脾,老实说,唔知系唔系lunch关系,一送到黎时个样有点似碟头饭😟,2块脾放系薯菜上加汁,完。 而同事的腩肉饭都系咁 🤦🏼‍♂️,有点失望。😫 另一同事既burger 会好好多,咬落去都好juicy😌,都有点安慰。服务: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻其实观塘愈来愈多呢类型既餐厅,价钱差唔多,factory 99要加油重整番个食物质素。
今日同同事再次黎呢间店食lunch 🤤
之前都黎过3次,但无影相😓

环境: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

食物:👍🏻👍🏻👍🏻
第一次系晚饭黎食,质素唔错
但上次食啲牛真系麻麻,同行6个人叫,4个都话太老😭
腩肉饭