2018-11-29 55 浏览
今日刚巧交收完订货,谂住系附近睇下附近有什么好吃,但系又唔想食得太饱,于是上网OpenRice search 一下,见到呢一间cafe 食客post 既相好似好好味,同埋又系工厦里面,所以好奇想试下到咗cafe, 已经有位,店员有礼貌甘招呼入坐,里面开扬,唔似平时cafe 坐得甘迫,再加埋植物装饰,令人觉得好放松舒服既感觉坐低咗叫了一个All day breakfast 同埋一个日式鳗鱼炒饭,谂住都唔会有惊喜,但食落觉得几好味,饭炒得干身,有d 烟靭,鳗鱼唔似外边粗做霉霉烂烂,食落软腍 (最后我叫多咗一客)。All day breakfast 有香味黑松露炒蛋,唔会太漏饮品方面,餐饮order 咗是日鲜果汁(苹果汁),新鲜榨取,另外order 咗一杯咖啡,不过不失整体而言,都系值得推介既
,同埋又系工厦里面,所以好奇想试下
整体而言,都系值得推介既