2021-03-19
一开始见依间餐厅情人节餐会送一对公仔毛毯都觉得几抵食所以就试试佢😛😛。 我地今次book 左恋恋情人节二人套餐❤️❤️ 原价都要$1080,不过我地有用到有早鸟优惠🤩🤩 所以所有嘢都物超所值👍🏻👍🏻 无论系menu 定只杯围住嘅花都感受到依间餐厅啲detail 位做得几足😚😚 而个sparkling wine 都几易入口😉😉 🥗水煮龙虾配海胆酱茴香蓉🦞个沙律有得拣龙虾同素蟹饼两个选择😙😙 我地两个都拣左龙虾🦞 ,而结果系绝对无令我地失望。只龙虾非常新鲜😍😍,同埋个海胆酱都好加分👍🏻👍🏻🍠甜薯浓汤伴松子脆芝士🧀个浓汤好impressive 🤩🤩 虽然饮唔出系甜薯🤭🤭,质感好绵密,加埋松子同脆芝士令个汤好有层次😋😋🐟焗三文鱼慕丝澳洲𫚧鱼柳配牛肝菌忌廉🐟依碟𩠌都系特别,未食过鱼做慕丝😉😉一次过都好似食两种鱼嘅感觉😛但又唔会太heavy 😋😋 个酱汁好match 条鱼,overall 嘅感觉都好好🐮慢煮砵酒和牛脸颊肉伴芹菜根蓉🐮作为食肉兽嘅男朋友对依碟𩠌赞口不绝👍🏻👍🏻 而我都偷偷地食左一啖,都觉得个肉质好嫩滑😆😆 ,而个菜根蓉口味都好惊喜🥰🥰 配酱与否都好影响个味道❤️❤️最后有个Opera c
🥗水煮龙虾配海胆酱茴香蓉🦞
🍠甜薯浓汤伴松子脆芝士🧀
🐟焗三文鱼慕丝澳洲𫚧鱼柳配牛肝菌忌廉🐟
🐮慢煮砵酒和牛脸颊肉伴芹菜根蓉🐮
最后有个Opera cake 卖相都好靓不过我地两个都唔特别爱朱古力所以就唔特别分享喇😄😄